Om oss

Ziffran AB

Din lokala redovisningsbyrå

24 års erfarenhet i branschen

Ziffran Redovisning Ziffran Redovisning AB startade sin verksamhet år 2000 och har kontor i Stockholm, Södertälje, Vimmerby. Vi erbjuder hjälp med det mesta som hör till den ekonomiska och administrativa delen av att driva ett företag. Gå gärna in på fliken Våra tjänster för att få exempel på vad vi kan hjälpa ditt företag med. Ziffran Redovisning AB är medlem i Srf konsulterna, den ledande branschorganisationen inom redovisning. Det ger ett värdefullt kontaktnät och en kvalitetssäkring av vårt arbete.

Vi är sedan 2012 ISO-certifierade, även det ett led i att kunna erbjuda effektiva och prisvärda tjänster. Våra kunder finns inom många olika områden, vilket har gett oss en mångsidig erfarenhet.

Varför välja Ziffran AB?

Vi erbjuder bred kompetens inom ekonomi, administration, juridik, skatt och affärsrådgivning inom alla branscher. All rådgivning hittar du på samma plats – nära dig.

Vår ambition är att se varje kund som unik, att anpassa våra tjänster efter de behov som finns och att tillhandahålla det som varje kund efterfrågar.

Statistik Ziffran AB

Nöjda företag
0 +
Års erfarenhet
0 +
Antal branscher
0

2000

ZIffran AB startas

Verksamheten startar med första kontoret i Vimmerby

2000

2012

Kvalitet i alla led

Företaget blir nu ISO-certifierat som en del av vårt kvalitetsarbete.

2012

2015

Ziffran expanderar till Stockholm

Verksamheten går väldigt bra och vi väljer att expandera till Stockholm för att fler ska ta del av vår höga kvalitet i kombination med våra prisvärda tjänster.

2015

2019

Tredje kontoret öppnas

Vi fortsätter expandera och nu startar vi i Södertälje. 

2019
Rulla till toppen