Om Ziffran

Ziffran Redovisning AB startade sin verksamhet år 2000.

Vi  erbjuder  enskilda firmor och ägarledda aktiebolag hjälp med allt som hör till den ekonomiska delen av att driva ett företag. För att få exempel på vad vi kan erbjuda så kan du gå in på fliken Våra tjänster.

Vi sitter två personer belägna centralt på Södermalm i Stockholm, två personer centralt i Södertälje samt en person på vårt kontor i Vimmerby.

Ziffran Redovisning AB är medlemmar i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters förbund, vilket ger ett värdefullt kontaktnät, men också en kvalitetssäkring av våra tjänster.

Ziffran Redovisning är ISO-certifierade sedan 2012. Även detta är ett led för att kunna erbjuda effektiva och prisvärda tjänster till våra kunder.

Våra kunder finns inom vitt skilda områden, vilket gett oss en mångsidig erfarenhet och är det något problem vi inte kan lösa själva så har vi ett upparbetat kontaktnät med revisorer, skattekonsulter, lönespecialister eller vad det kan vara.

Vår ambition är att se varje kund som unik och anpassa våra tjänster efter de behov som finns och tillhandahålla det som varje kund efterfrågar.

Vår integritetspolicy

Här kan du läsa vår policy.

Stockholm

08-691 77 60

Vimmerby

0492-23 101

Södertälje

0736-81 84 49

Välkommen att kontakta något av våra kontor. Vi har kunder i de flesta branscher.